Семинар с лектор от Русия – Вадим Иевлев

18-19 Юни 2016 – теоритичен семинар и 25-26 Юни 2016 практичен семинар

На 17 юни в България пристигна Вадим Иевлев – специалист в куполното строителство в Русия, усвойл американската технология за строителство на куполни къщи и адаптирал към руските условия. Изградил e над 60,70 обекта в Русия и също автор на книга която свободно може да бъде изтеглена от интернет за цялостната история, технология, психология и организация на куполното строителство.

Книгата на Вадим Иевлев – “Воплощение купольного дома”  може да свалите от тук

Семинара бе проведен в 2 части – теоритична и практична – в рамките на 2 уикенда. Присъстваха архитекти, строителни инжинери, строители и хора желаещи да си построят такъв дом. Теоритичната чааст бе проведена в София – зала “Ерато” където участниците на семинара изцяло бяха запознати с историята, теорията и технологията на построяване на геодезичната сграда. Със средствата събрани от семинара бе закупен материал, с който в природно училище “Творилци” – Благоевградско седмица по-късно, бе изграден 12 метров купол за учебна зала – от участниците в семинара като дарение.

С най-големи благодарности към Генчо Генчев, Сергей Иванов и Иван Андонов за това че дадоха всичко от себе си това да се случи.

 

 

Comment

This post doesn't have any comment. Be the first one!

hide comments
ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!